miércoles, 17 de marzo de 2010

Jornades anarko feministes Barcelona 2010-Dissabte 6 de març 11,00 h: Dona i anarcosindicalisme: amb Ana Sigüenza (primera Secretaria General de CNT) i Laura Vicente (Doctora en Història Contemporània) autora de Teresa Claramunt. Pionera del feminismo obrerista anarquista.
Lloc: Centre Cívic Drassanes - Sala d’Actes. C/Nou de la Rambla 43. ( L-3: Liceu, Drassanes ó Paralel).

-Diumenge 7 de març 17,00 h: Taller d’Autogestió de la salut. (és necessària inscripció prèvia i només per a dones: libertariascnt@hotm ail.com)
Lloc: Casa de la Solidaridad. C/Vistalegre, 15. ( L-2: Sant Antoni)

- Dimecres 10 de març 19,00 h: Cine forum: “A la Deriva. (Por los circuitos de la precariedad femenina)” Autores: precarias a la deriva.
Lloc: Espai Obert. C/Violant d’Hongria 71, 1o. ( L-5: Plaça de Sants i Badal; L-3: Plaça del Centre)

-Divendres 12 de març 19,00 h: Teoría i Pràctica Anarcofeminista, amb La Katino Anarkista (membre de Red Anarcofeminista de Mujeres i creadora de la publicació Alejandra) i Vanessa Ortíz, del col.lectiu Juana Julia Guzmán (Bogotá)
Lloc: Fundació d’Estudis Llibertaris i Anarcosindicalistes - FELLA. C/Joaquin Costa 34. ( L-3: Catalunya ó L-1 i L-2 Universitat).

-Dissabte 13 de març 17,00 h: Dones anarquistes propagadores de la Idea, amb Ma Ángeles García Maroto, periodista i escriptora anarcofeminista, militant del SOV d’Alcoi, i Antonina Rodrigo, escriptora, autora del llibre Amparo Poch y Gascón, médica y anarquista. Trobada de publicacions feministes. RAG (Irlanda), Herstory (Barcelona), Histeria (Barcelona), Mujeres Preokupando 8 (Barcelona) i més...
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona. C/Regomir 3. ( L-3: Liceu ó L-4 Jaume I).

-Diumenge 14 de març 17,00 h: Taller d’autodefensa feminista. A càrrec d’un grup d’autodefensa de Barcelona. (és necessària inscripció prèvia i només per a dones: libertariascnt@hotmail.com)
Lloc: Casa de la Solidaridad. C/Vistalegre, 15. ( L-2: Sant Antoni)

-Dimecres 17 de març 19,00 h: Taller d ́Autoconeixement a carrec de Monica (és necessària inscripció prèvia i només per a dones: liberta
riascnt@hotmail.com)

-Divendres 19 de març 19,00 h: Alliberament animal, alliberament de la terra i alliberament de les dones. Natalia, Maria, Isabella i Clara.
Lloc: Espai Obert. C/Violant d’Hongria 71, 1o. ( L-5: Plaça de Sants i Badal; L-3: Plaça del Centre)

-Dissabte 20 de març 17,00 h: Dones Lliures, ahir i avui, amb Martha Ackelsberg , professora de Ciencies Polítiques i d’estudis de la dona i gènere, a Smith College de Northampton, MA (EEUU) i autora de Mujeres Libres: el anarquismo y la lucha para la emancipación de las mujeres. També participen companyes de Mujeres Libres d’Extremadura i Madrid.
Lloc: CCCB – Aula 2. C/ Montalegre, 5 ( L-3: Catalunya ó L-1 i L-2 Universitat).

-Divendres 26 de març 19,00 h: Gènere, raça i classe. Carla. “Ruidos mecánicos, hilos de la memoria”, perormance, 45 ́
Lloc: Espai Obert. C/Violant d’Hongria 71, 1o. ( L-5: Plaça de Sants i Badal; L-3: Plaça del Centre)

-Dissabte 27 de març 11,00 h: Diversitat sexual i anarquisme: xerrada-debat a càrrec de D-género, col.lectiu llibertari pro-alliberament sexual de Madrid, Spina, Filipo, Brenda i Maricarmen.
Lloc: Centre Cívic Barceloneta. C/Conreria 1 – 9. ( L-4: Barceloneta).

1 comentario:

Anarco Cerda Sudaka dijo...

igualito que en casa
que tristeza helen vas a tener que aguantarme 11 meses chillandote que horror vivir aca
es todo tu culpa vos me mostraste que alla es alla ok? ahora te la bancas
linea privada te cuento de lo que me propone mi ex amante anarco pero no el D sino otro
para morirseeeeeeeeee